Per a qualsevol tipus de llar i de contracte

Adaptem les nostres cobertures a les teves particularitats

Com a casa, enlloc, i per això volem ajudar-te a mantenir-la segura. Tant si ets propietari com si ets llogater, protegeix la teva llar i tots els que hi viuen a dins amb les cobertures personalitzades que t’oferim.

Llars de lloguer

Saps que també és obligatori tenir assegurada la teva llar si hi vius de lloguer? Protegeix-te i protegeix als teus de qualsevol imprevist, i fes de la teva llar, el teu refugi particular.

Llars de propietat

Tant si vius a la propietat que has comprat com si la tens llogada, és de vital importància que la tinguis protegida. T’assessorem per oferir-te la cobertura que millor s’adapti a tu.

Comunitat

Tenir assegurada la comunitat de propietaris no hauria de ser un mal de cap. Una cobertura adaptada a tots els propietaris, i adequada al preu més competitiu, és possible. 

Pèrdua de lloguers

No has llogat mai el teu pis i tens por, o has tingut una mala experiència llogant-lo? Et protegim davant l’impagament de llogaters, inhabitabilitat, imprevistos i altres riscos.

Preguntes freqüents

T’ajudem a entendre els aspectes clau de les nostres pòlisses

És l’edificació de l’habitatge, els elements fixos tals com estructura, parets, portes, terres, sostres, instal·lacions…
És el conjunt de tots els béns mobles i estris que estan a dintre l’habitatge com mobles, decoració, roba de la llar, estris de cuina, roba personal, joies.
Sempre. Les assegurances de comunitat cobreixen les parts comuns de l’edifici, per tant els elements que són d’ús exclusiu de la propietat del pis no estan coberts. Així mateix ni el contingut de la llar, ni la responsabilitat civil, entre altres, no queda mai cobert per l’assegurança de la comunitat.

SimEl continent normalment està assegurat pel propietari, però com llogaters sempre hem de fer una assegurança sobre el nostre contingut i la responsabilitat civil per danys a tercers com usuaris de l’habitatge.

Vols assesorament?

Volem ajudarte per trobar la millor opció, omple el nostre formulari