Per protegir l’activitat empresarial

Sigui quina sigui la teva activitat, adaptem les nostres pòlisses

És tan important protegir el teu patrimoni empresarial com l’activitat de la teva empresa, i per això és essencial comptar amb les assegurances que millor s’adaptin a ella. 

Patrimonials

Per tenir cura assegurem tots els elements empresarials

Vehicles

Per a la teva tranquil·litat i la dels teus treballadors

Col·lectiu

Perquè el valor d’una empresa són els seus treballadors

Preguntes freqüents

T’ajudem a entendre els aspectes clau de les nostres pòlisses

Els aspectes més importants que ha de cobrir una Assegurança d’una comunitat de propietaris o edifici, són els incendis, explosions, danys per aigua, filtracions, embussaments, pluges torrencials, control de plagues, etc…
Responsabilitat a tercers, derivada dels mateixos o d’altres incidents, com per exemple, els possibles danys ocasionats a propietaris, inquilins, a un vianant o a un vehicle aparcat al carrer pel despreniment d’una llosa de la façana o la teulada, etc.
Un aspecte que no totes les pòlisses que actualment estan en el mercat la cobreixen adequadament. És de summa importància tenir en compte aquests aspectes posat que van molt lligats amb l’activació, de donar-se el cas, de la cobertura de responsabilitat civil, ja que és habitual que un dany a tercers acabi amb l’obertura d’un litigi judicial, els tràmits del qual i costos hauran de desemborsar-se.
En cada cas, el propietari, propietaris o veïns, amb ajuda dels experts, han de valorar amb exactitud el capital que es cobrirà amb l’assegurança a cada cobertura, per no caure en la infravaloració (import infravalorat del immoble, afecta en el mateix % a qualsevol sinistre de l’edifici) en cas de declarar-se un sinistre. És important que les comunitats revisin anualment el capital que tenen assegurat per anar actualitzant l’assegurança en funció de l’antiguitat de l’habitatge.

Vols assesorament?

Volem ajudarte per trobar la millor opció, omple el nostre formulari