Per tenir cura del patrimoni de l’empresa

Assegurem tots els elements del teu negoci

Les empreses són tan diverses com ho poden ser les persones que hi treballen. Per això t’oferim tants tipus de cobertures de danys patrimonials, com treballadors puguis tenir.

Col·lectiu

Perquè el valor d’una empresa són els seus treballadors

Vehicles

Per a la teva tranquil·litat i la dels teus treballadors

Responsabilitat

Per protegir l’activitat empresarial sigui quina sigui la teva activitat

Preguntes freqüents

T’ajudem a entendre els aspectes clau de les nostres pòlisses

Perquè sabem que la teva empresa és una part important de la teva generació de recursos i contractar una assegurança a mida, t’oferirà una tranquil·litat de tenir ben cobertes dita inversió amb les garanties i cobertures a mida. D’aquesta forma evitar disminuir el rendiment del teu negoci.
La diferència entre robatori i furt recau en la força utilitzada per dur a terme l’acció: Robatori, es produeix quan hi ha violència o amenaces o força per conseguir un objectiu. Furt es product sense fer servir força ni intimidació. Per aquest motiu el robatori és un delicte i queda cobert en pòlissa.

És una pòlissa que cobreix un cop finalitzada la obra, durant una garantia de 10 anys als propietaris dels habitatges de nova construcció, indemnitzant-los pels danys materials duts a terme per la pròpia construcció o per danys estructurals.

Vols assesorament?

Volem ajudarte per trobar la millor opció, omple el nostre formulari