5 Consell per protegir millor la teva llar

Assegura’t sabem que la teva llar és el teu santuari, però també pot ser l’objectiu per als delinqüents. És important recordar que la seguretat en la llar és essencial per a protegir la teva família i els teus béns més preuats, però pot resultar difícil saber per on començar. Per aquest motiu, en el blog d’avui volem oferir-vos 5 consells pràctics per a ajudar-te a millorar la seguretat de la teva llar i mantenir a la teva família segura.

5 Consells a seguir:

  • Mantingues les portes i finestres tancades i assegurades: Comprovar que totes les portes i finestres de la llar estiguin ben tancades i assegurades abans de sortir ajudarà dificultar l’accés a la propietat i, així mateix, prevenir possibles robatoris. A més, aquesta acció es pot reforçar instal·lant panys i barres de seguretat en les finestres.
  • No comparteixis informació personal, com, per exemple, evitar publicar en xarxes socials o deixar missatges a la bústia que indiquin que et trobes fora de casa. Així mateix, també és important no revelar informació personal a estranys per telèfon o a la porta de la teva llar.
  • Instal·la sistemes de seguretat, com poden ser les càmeres de vigilància, alarmes i sensors de moviment. Aquests dispositius poden dissuadir als lladres i ajudar a detectar activitats sospitoses en la teva llar.
  • Crea la il·lusió que algú està a casa, com, per exemple, usant temporitzadors per a encendre i apagar les llums en diferents moments del dia. D’aquesta manera crearàs la il·lusió que algú està a casa, la qual cosa pot dissuadir als lladres.
  • Mantingues el teu jardí i exteriors ben il·luminats, ja que mantenir la il·luminació exterior de la teva llar encesa durant la nit pot ajudar al fet que la teva llar sigui menys atractiu com a objectiu d’atracament. A més, disposar d’un jardí buidat i ben cuidat pot ajudar a prevenir l’ocultació de lladres en aquest.

Esperem que aquests consells t’hagin estat d’utilitat i puguis implementar-los tant per a sentir-te més segur. Sabem que la seguretat no és una cosa que donava prendre’s a la lleugera, però confiem que, seguint aquestes mesures podràs protegir tant la teva família com als teus béns més preuats.

Recorda que mai és tard per a començar a prendre mesures per a protegir la teva llar. Així que, quin millor moment que ara? Perquè mai saps quan podries necessitar aquesta seguretat extra.

Si sents que la teva llar no està ben protegit o vols més informació sobre els diferents sistemes de seguretat, no dubtis a contactar amb el nostre equip d’experts els qui t’assessoraran i t’ajudaran a triar la millor opció per a tu.